Welkom
Nieuwe openings tijden
kerstmenu 2018
oesters
kleinekaart
menukaart
Bier kaart
Contact formulier
link
Route beschrijving
Bekende nederlander
aan bevelen restaurant
Noord-Hollandpad
Burgemeester
Rondvaart

Koude Voorgerechten

Carpaccio

Dun gesneden koud gerookt biefstuk van de Beemsterland koe,
op sla met grotkaas van de Langereis.{KlaverKaas}
  
12,50
***
Zeeuwse uit de Oosterschelde NR.3
Super vers speciaal uit onze eigen homarium het schoonste zeewater  worden onze oesters vers gehouden .               
2,50  per stuk
***
Visschotel   
Visschotel "de Roode Leeuw" Al meer dan 27 jaar vast op onze kaart met gerookte paling, garnalen,
gerookte zalm en vers gemarineerde ansjovis.              
17,00
 
***
Hollandse garnalen
Cocktail
 van Hollandse garnalen en Whisky saus      
14,50
 
 
***









 
  Terug